"Зе! Команда" опублікувала в своєму telegram-каналі фейкове листування, в якій нібито представник команди Зеленського купує голоси українців.

"За весь час передвиборчої кампанії ми зустрічаємо дуже велику кількість фейків: на антирекламу для нас витрачають десятки тисяч доларів, збирають мітинги проти тощо. Ось ще один фейк. Ніби-то хтось скуповує голоси! Говоримо відкрито: це не наші люди, ми не скуповуємо голоси! Ми за чесні та прозорі вибори без фальсифікацій!", - написали в спільноті.

Раніше ми писали, що команда шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського звернулася до своїх виборців з попередженням. Чим ближче вибори - тим імовірніше поширення фейків від діючої політичної "еліти", про всілякі провокації, жорстокиі дії або погрози. Соратники "Слуги народу" заявили, що проти молоді ведеться справжня інформаційна війна, орієнтована на залякування молоді і зниження явки на вибори.

"Звертаємося до молодого електорату! Будьте готові до розносу новин від нинішньої "політичної еліти" про провокації, жорсткі дії або загрози.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Ми хочемо донести вам, що — це лише інформаційна війна! І вона створена у більшості для того, щоб залякати молодь і знизити явку на вибори. Ви повинні сприймати ці новини з гідністю молодого електорату і донести друзям і знайомим, що це лише фейк!

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

У день виборів по всій країні і на кожній ділянці працюють групи юристів, які оперативно надають інформацію та захищають від будь-яких провокацій всіх і кожного!

Приходьте на вибори і віддайте свій голос за гідних. Адже ви повинні знати свої права і те, що на ваш вибір ніхто не може вплинути, крім вас самих!

Тільки чесні вибори, тільки так ми зробимо їх разом!" - написали в офіційному Telegram-каналі команди Зеленського.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що рейтинг Зеленського намагалися "втопити": Коломойський, "бійці АТО" і компромат.

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців з великого екрану.

Як повідомляв "Знай.uа", Кошовий розгромив нововведення Кличко і К.