Президент України Володимир Зеленський після завершення виборів у Верховну Раду оптимістично оцінив своє спілкування з Володимиром Путіним. Він назвав пріоритетним вирішення питання про повернення українських моряків, заарештованих в РФ, повідомляє dw.com.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Мені здається, що ми знайдемо порозуміння, бо мені так здалося протягом цього дзвінка", - сказав український лідер на брифінгу, коли відповідав на зпитання про телефонні переговори з Путіним.

Президент Зеленський уточнив, що в цьому контексті очікує якнайшвидшого звільнення з полону українських моряків.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я впевнений, що ми найближчим часом вирішимо це питання. Я дуже цього хочу. Ми дуже багато над цим працюємо. Це питання пріоритетне для нас", - заявив він.

Володимир Путін
Володимир Путін

Зеленський підтвердив, що з Путіним обсудили питання, пов'язані з обміном полонених та арештованих. Президент України підкреслив, що країна не виходить ні з мінських домовленостей, ні з "нормандського формату" переговорів про мирне врегулювання конфлікту на сході України.

Президенти України і Росії Володимир Зеленський і Володимир Путін вперше провели телефонну бесіду 11 липня. У Кремлі уточнили, що розмова відбулася за ініціативою Києва.

Нагадаємо, скільки крісел у новому парламенті займуть кандидати, які йдуть у Раду за списками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук розповів про коаліцію: вибір "Голосу" засмутив мільйони українців.

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.