Партія Слуга народу розглядає можливість об'єднання Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики та Міністерства молоді і спорту в одне відомство.

Президент Володимир Зеленський підтримує можливість об'єднання Міністерства молоді та спорту, Міністерства інформаційної політики та Міністерства культури. Про це Зеленський розповів на брифінгу, відповідаючи на питання журналістів.

"Я підтримую цю ідею, ідею об'єднання. Структура цього з'явиться найближчим часом, коли буде новий уряд. У нас є вже наші розробки і наше бачення цього питання", - відповів Зеленський.

Крім того, в партії Слуганарода сподіваються, що перше засідання нової Ради відбудеться День незавимости. Таку думку висловив керівник передвиборчого штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко.

Також, відомо, що чекати крайнього терміну, який передбачає закон (9 вересня) в партії Слуга народу не планують. "Ми плануємо раніше, ніж це визначає закон. Це точно. П'ятнадцяте серпня – це, можливо, ще рано. До речі, гарна ідея: прив'язати це до Дня Незалежності (День Незалежності України, 24 серпня – прим. ред.)", – зазначив Корнієнко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Найбільший страх нардепів стане реальністю: Зеленський готує сенсаційний закон - найперше завдання

Як раніше повідомляв Знай.ua, Полонені моряки можуть повернутися додому за лічені дні: Зеленський приголомшив Україну заявою

Раніше портал Знай.ua писав, У "Слузі народу" Зеленського зробили гучну заяву, українці затамували подих: "Це скоро закінчиться"