Прем'єр-міністром у новому уряді може стати екс-заступник голови Національного банку України, представник України в Міжнародному валютному фонді Владислав Рашкован.

На посаду віце-прем'єра пропонується кандидатура голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці, повідомили джерела в партії "Голос".

Зокрема, партія "Слуга народу" претендує на п'ять ключових посад у Кабінеті міністрів. Про кандидатуру Рашкована підтвердили і в оточенні Зеленського, пише theБабель. Там назвали ще дві кандидатури - глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв і виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко.

Партія "Голос" розраховує, що її представник очолить Міністерство фінансів.

Імовірним спікером Ради джерела називають лідера партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Кандидат у депутати від партії "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що на посаду майбутнього прем’єр-міністра України розглядають 3-4 кандидати.

"На прем'єра зараз є 3-4 кандидати, чого до цього не було. Тимошенко там немає і Палиці там немає (голова Волинської облради і ексголова Одеської ОДА Ігор Палиця – ред.) ", - сказав він.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше зазначалось, що президент України Володимир Зеленський розповів про можливість призначення голови партії Голос Святослава Вакарчука прем'єр-міністром. Таку заяву він зробив під час брифінгу в штабі партії "Слуга народу" після оголошення результатів екзит-полів.

Нагадаємо, Зеленський прокоментував новий склад Уряду: що дістанеться лідеру "Голосу" Вакарчуку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук розповів про коаліцію: вибір "Голосу" засмутив мільйони українців.

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.