21 липня 2019 року відбулися позачергові парламентські вибори, в ході яких народ України выбрл практично новий склад Верховної Ради. Однак, поки ще рано радіти так як є округи, на яких переможені кандидати саботують роботу комісій.

парламентські вибори
парламентські вибори

Така ситуація спостерігається на 94 окрузі, по якому, за фактом, переміг кандидат від президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубинський. Але,вінне може приймати вітання і святкувати перемогу через свого опонента - соратника Порошенка Ігоря Кононенка.

Ігор Кононенко
Ігор Кононенко

Вночі повідомлялося, що члени ділянок з порахованими голосами чекають, щоб здати бюлетені і протоколи. В ОВК більш 4:00 немає кворуму. Члени від Кононенка просто взяли і пішли.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зараз же виступив сам Дубинський, який передав привіт "лисій зал*пі" і пояснив, чому по округу немає результатів.

"Вітати ще рано, тому що ми досі не зафіксували результат. Практично добу вже не спимо. Люди сидять в окружній комісії і члени дільничних комісій разом з коробками і бюлетенями з учорашнього вечора.Очікуємо доформування окружної виборчої комісії. Кононенко і Касьянов, розуміючи, що програли, зірвали засідання комісії. У нас у комісії 18 членів, 11 з яких були викуплені Кононенком і його технічними кандидатами. Вони підняли своїх членів і пішли. Касьянов написав смс-ку моїм людям: "Ненудних вам діб підрахунку. Дивіться не присядьте". Це демонстрація ставлення до людей. Тепер вони сидят в заручниках і не можуть зробити підрахунок."

Далі він розповів про ті партії, представники яких втекли:

"Партія ЄС - це глава комісії і один із членів, Народний Фронт, Радикальна партія Ляшка - ще одні під*раси. Балашов - окремий тобі привіт - втекли, Ліберальна партія втекли. У підсумку, ми не можемо дорахувати результати голосування. У нас тут і вагітні є в комісіях. Нічого, ми почекаємо. дорахуємо..."

Дубинський попередив, що за все це він гарантує кримінальну відповідальність за всі вибрики тієї компанії.

Нагадаємо, остаточні результати виборів: як виглядає Верховна Рада україни 9 скликання.

Як повідомляв портал Знай.uа, в штабі "Батьківщини" 21 липня панувала небачена атмосфера.

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.