Першим завданням нового генерального прокурора України має стати розслідування корупції в Міністерстві регіонального будівництва.

Міністр Мінрегбуду Геннадій Зубко таі його заступник Лев Парцхаладзе повинні бути посаджені, вважає Facebook-спільнота "Міністерство Люстрації".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Автори публікації звертають увагу на скандальну репутацію міністра регіонального розвитку Геннадія Зубка та його заступника Льва Парцхаладзе.

"Відчуваєте цей запах? Пахне смаженим. Адже після перезавантаження парламенту все корумповане л**но почне смердіти по всій країні. У*людки Зубко Геннадій (міністр Мінрегбуд) і його заступник Лев Парцхаладзе повинні бути посаджені!", – йдеться в пості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Геннадій Зубко

Лев Парцхаладзе

І саме цим повинен буде зайнятись у першу чергу новий генпрокурор після свого призначення, вважає "Міністерство Люстрації".

"Все, що вони накрали у людей за стільки років має бути конфісковано, а самі винуватці торжества повинні гнити за гратами! За десятки років при владі ці злочинці вкрали з держскарбниці сотні мільйонів доларів, відчуваючи себе безкарними, продовжують плямкати біля годівниці по сьогоднішній день!", – підкреслюють автори.

Зазначається, що розслідування цієї справи стане показовим для всіх корупціонерів в Україні.

Нагадаємо, Зеленському порекомендували почати обіцяну "весняну посадку" з Зубка та Парцхаладзе.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальні брати Дубневичі спалилися на дружбі з Путіним під час війни

Також Знай.ua писав, Зеленський жорстко зчепився з скандальною чиновницею.