Стало відомо, на брифінгу відомий український лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що народний депутат 8-го скликання Богдан Дубневич намагається вкрасти голоси їх представниці у 118 окрузі Галини Васильченко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як він повідомив, зараз у 118 окрузі відбуваються порушення, яких не спостерігалося в Україні з 2012 року.

Знаменитість стверджує, що згідно з екзит-полу в зазначеному окрузі з відривом у понад 13% кандидат "Голосу" перемагала Дубневича - 36,3% проти 22,9% відповідно.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Проте сайт ЦВК показує, що перемагає Дубневич", - дав пораду Вакарчук.

З його даних відомо, що ділянки Дубневича першими передавали інформацію в окружні комісії, коли дані з дільниць Васильченко, не приймали і відправляли на доопрацювання.

Лідер партії "Голос" повідомив, що зараз окружна комісія в порушенні закону оголосила перерву до 11.00 23 липня і не приймає протоколи від дільничних комісій і не відсилає їх до ЦВК.

"Такий хід подій нас турбує. Це говорить про загрозу зриву виборів у цьому окрузі. Це вимагає серйозної уваги суспільства... Ми не дамо вкрасти жодного голосу", - зазначив він.

Також стало відомо, що лідер "Голосу" звернувся до Центральної виборчої комісії з вимогою змусити окружну комісію відновити роботу.

До того ж, він звернувся до копів, а саме до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням про запобігання крадіжки голосів.

"Я б хотів зрештою звернутися до президента Володимиру Зеленському, як до гаранта Конституції, захистити вільне волевиявлення українських громадян. Від його позиції і від його реакції залежить перший день нової української політики", - сказав Святослав.

Нагадаємо, що у Вакарчука розповіли, хто стане новим прем'єр-міністром України.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо кому лідер ОЕ присвятив кращі пісні.

Також портал Знай.ua писав, Віктор Медведчук: Для наших політичних опонентів ми залишаємося кісткою в горлі.