У середу, 24 липня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з Групою послів країн "Великої сімки". Метою зустрічі стало обговорення підтримки реформ в Україні та главами представництв Європейського Союзу й НАТО в Україні.

У мережі з'явилися фото втомленого Зеленського, який покидає Офіс президента після зустрічі, повідомляє "Страна".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото видно, що Володимир Зеленський виглядає задумливим.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Коли Зеленський виходив з Офісу президента, до нього підійшов літній чоловік у тюбетейці. Президент вислухав його, після чого президент записав щось у свій телефон. Потім до нього підійшов ще один чоловік, якого також вислухав Володимир Зеленський.

Президент  України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Зазначимо, що іноземні представники ЄС та НАТО висловили готовність надавати широку підтримку реалізації амбітної програми реформ, яка була оголошена Главою держави раніше та має здобути необхідну підтримку нового складу українського парламенту.

Володимир Зеленський поінформував учасників зустрічі про ситуацію на Донбасі та останні кроки з розведення сил навколо Станиці Луганської. Він підкреслив, що необхідною передумовою для подальшого прогресу у врегулюванні конфлікту є чітке дотримання режиму припинення вогню. Основна увага під час зустрічі була приділена глибинним реформам, які здійснює Україна, та підтримці зусиль президента і його команди з боку міжнародних партнерів.

Нагадаємо, що у Зеленського розповіли, кого зі старих міністрів залишать при владі: "Вона - професіонал".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.