У неділю, 21 липня, відбулися позачергові парламентські вибори. Центральна виборча комісія (ЦВК) підрахувала вже 99,37% бюлетенів. Беззаперечним лідером стала партія Володимира Зеленського "Слуга народу", яка набрала понад 43% голосів.

За попередніми результатами виборів, президентська партія заводить до Ради понад 200 депутатів і здатна сама сформувати більшість. Так, стало відомо також, хто пройшов до нової Верхової Ради від студії "Квартал 95".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юрій Корявченков (Юзик з "Кварталу")

Актор студії "Квартал-95" Юрій Корявченков, більше відомий як Юзик, балотувався по мажоритарці на 33-му одномандатному виборчому окрузі в місті Кривий Ріг від партії "Слуга народу". Зазначимо, що він набрав 60,91% голосів підтримки та займе місце в парламенті. Раніше його рішення піти в політики пояснили тим, що він проявив себе "ефективним менеджером і політичним лідером" під час президентських виборів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

Максим Ткаченко

Генеральний директор компанії "Квартал-концерт" Максим Ткаченко, який увійшов до списку партії "Слуга народу" під номером 25, теж стане народним депутатом. Він очолював команду Зеленського на президентських виборах в Луганській області.

Максим Ткаченко, партія "Слуга народу"
Максим Ткаченко, партія "Слуга народу"

Олександр Кабанов

Також до парламенту за партійними списками "Слуги народу" проходить сценарист студії "Квартал 95", ресторатор і бізнесмен Олександр Кабанов.

Олександр Кабанов, партія "Слуга народу"
Олександр Кабанов, партія "Слуга народу"

Олена Хоменко

Отримала мандат в парламенті і директор з управління і розвитку цифрових продуктів студії "Квартал 95" Олена Хоменко. Раніше вона працювала на керівних посадах в телеком і IT-компаніях.

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.