Переможців парламентських виборів розкритикував віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, і як результат, дорого за це поплатився. Відомо, що на своїй сторінці в Facebook чиновник обізвав нових депутатів Верховної Ради "кульками".

Павло Розенко
Павло Розенко

Розенко заявив, що людей завели до Верховної Ради лише для того, щоб ними легко маніпулювати. Нібито, в партії і на мажоритарних округах обрали виключно людей, позбавлених освіти, професії та видатних здібностей. Про це пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Віце-прем'єру у соцмережі відповіла телеведуча і блогер Марина Данилюк-Ярмолаєва.

"Ваш пост ниций і противний", — підкреслила вона в коментарі.

А потім в окремому пості зазначила, що далеко не всім талановитим людям пощастило народитися в заможній київській сім'ї:

"Можна вважати себе крутим політиком, якщо ти виріс у Києві, в престижній радянської сім'ї і мав великі можливості для реалізації чим підприємець-самоучка з Токмака, де десятиліттями перемагали люди з синьо-білого табору і міцні господарники. Або якщо ти ріс у провінційній ж*пі і вигрібав усе сам, і де зп у 7000 гривень вже робить тебе дуже перспективним холостяком або престижною нареченою".

Нагадаємо, Рева і Розенко нарвалися на гнів злиденних українців: "Кабани годовані, на м'ясокомбінат їх!".

Як повідомляв Знай.uа підвищені виплати: пенсіонери різних категорій "розбагатіють" вже в 2019.

Знай.uа писав, від трьох тисяч кожному: пенсіонерам роздадуть додаткові гроші в липні.