Офіційний представник українського президента в Кабміні Андрій Герус розповів, що після формування нового уряду в ньому можуть залишитися деякі старі міністри.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Одним з таких міністрів може стати глава Міністерства фінансів Оксана Маркарова. Разом з тим Герус підкреслив, що бюджет України на наступний рік буде прийматися вже новим парламентом. А Мінфін нікуди не дінеться, і там працюють компетентні люди, які професійно ставляться до своїх обов'язків.

Андрей Герус
Андрей Герус

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Буде передача влади. Можливо, міністр, можливо, заступники працюватимуть", - заявив представник Зеленського.

Разом з тим він висловив думку, що Маркарова є професійним міністром, і перш ніж що-небудь вирішувати за неї, необхідно добре подумати. Щодо інших міністрів Герус поки не впевнений. За його словами, після появи нового прем'єра будуть пропонуватися кандидатури на посади міністрів і все буде обговорюватися.

Нагадаємо, після виборів у Раду партія "Голос" обрала нового лідера: що сталося з Вакарчуком.

Як повідомляв Знай.uа в команду Зеленського затесався "слуга" іншого господаря.

Знай.uа писав, у Зеленського вимагають врятувати гроші українців.