Олесь Довгий знову перемагає в одномандатному виборчому окрузі №102 Кіровоградської області. Переконлива, безперечна перемога проти свого найближчого конкурента – Артема Петрощука, представника партії «Слуга народу».

Олесь Довгий набирає 40,93% голосів проти 28,05% Петрощука, що говорить про високу популярність Довгого і його авторитет серед виборців. Протягом попередньої каденції Довгий показав себе відповідальним лобістом інтересів свого виборчого округу. Про це пише Рoliteka.

Чесну перемогу Довгого визнали і його опоненти. «Ось і завершено підрахунок – результат очевидний, і діючий нардеп залишається представником 102 округу. Думаю, нам просто не вистачило часу … Цього разу Довгий вів кампанію без роздачі грошей, гречки. Змушений визнати за ним чесну перемогу”- написав Петрощук в Facebook.

Як би опоненти не ставилися до Довгого, але вони визнають і поважають його системність і вміння лобіювати інтереси округу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Олесь Довгий – відомий громадський діяч, політик, який став секретарем Київради в 26 років. На попередніх виборах до Верховної Ради також пройшов з великою підтримкою виборців.

Нинішня перемога Олеся Довгого дає йому шанс продовжити свою успішну політичну кар’єру.

Нагадаємо, 21 липня на позачергових парламентських виборах кандидати від партії Слуга народу перемогли в більшості мажоритарних округів, але не скрізь.

Так, дивовижний результат показав депутат з групи «Воля народу» Олесь Довгий. За результатами обробки 100% електронних протоколів в одномандатному виборчому окрузі №102 Кіровоградської області за нього проголосували 40,7% виборців.

Варто відзначити, що Довгий сенсаційно обійшов свого опонента – представника президенської партії «Слуга народу» – Артема Петрощука, у якого – 27, 81% голосів. Про величезну довіру жителів до Довгого говорить вражаючий розрив між першим і другим місцем, який становив близько 10 тисяч голосів.

Такі результати також свідчать про прекрасне уміння Довгого лобіювати інтереси, в даному випадку – округу. Цей факт стає очевидним і його не можна не визнати, незалежно від того, хто і як ставиться до депутата.