Чинний президент України Володимир Зеленський зустрівся зі спецпредставником США Куртом Волкером. Також прес-служба глави держави повідомила про те, що в Україну прибув постійний представник Штатів при ЄС Гордон Сондланд.

Читай Знай. ua ы оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський обговорив з ними ситуацію на Донбасі. У тому числі піднімалося питання розведення сил навколо Станиці Луганської.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вони відзначили, що важлива необхідність взаємних кроків з боку "Л/ДНР". Саме вони дозволять "успішно завершити процес розведення сил і поліпшити гуманітарну ситуацію на лінії розмежування".

Крім того делегація США на чолі з Волкером відвідала Донбас, зокрема вони приїхали в Станицю Луганську та поспілкувалися з місцевими жителями і обговорили з Олександром Сырским ситуацію в зоні проведення ООС.

Нагадаємо, про поспілкувалися Зеленський і Волкер в Києві.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" Зеленського придумали, як боротися з головним гріхом чиновників.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського показали фото з новим прем'єр-міністром.