Мажоритарник від партії представляють інтереси президента Зеленського «Слуги народу», Олександр Дубинський розповів, що на посаду голови фракції розглядають трьох людей. А саме претендують глава ізберательного штабу партії Олександр Корнієнко який з листопада 2018 року коорденіровал волонтерський проект ЗеКоманда, відповідав за роботу з наповнення ізберательних комісій в день виборів. Так само Руслан Стефанчук який є представником президента в парламенті, і четверні номер списку партії Слуга Народу - Давид Арахамія.

"Стефанчук це класичний професор, людина науки. Але лідером партії має бути людина зі стрижнем, який може поставити людей на місце і точно опрацювати баланс інтересів ... Мені здається що тут ідеальним кандидатом буде Олександр Корнієнко," - підкреслив Дубинський.

При цьому він дивується чому в числі претендентів є Арахамія.

"Що стосується Арахамія, то бог його знає, як він там опинився. Це те ж саме що зайти в Ашан і там собі вибрати лідера Фрац ", - вважає журналіст.

Також він додав: "Арахамія думає, що знає все і каже про все і, при цьому, ні в чому не розбираючись і не розуміючи. Це не зовсім властиво лідеру фракції, в якій естьлюді, які розбираються в питанні. І це буде викликати зневажливе ставлення, напевно як у мене. Як на мене Арахмія це не найкращий варіант ", -сказав Дубинський.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай.ua повідомив про Вибори в Раду-2019

Знай.ua написав про Скандального топ-чиновника який шокував

Знай.ua дізнався чому саме ці люди потрапили у списки