Ветеран полку "Азов" Микита Макеєв, який застрибнув на автомобіль Порошенка, після допиту в поліції записав відеозвернення.

У зверненні Микита "Одісей" Макеєв заявив, що саме працівники УДО подали заяву до поліції. Про це пише видання "Українські новини"

"Як з’ясувалося, УДОшніки написали заяву, що я їх нібито побив...Петре Олексійовичу, Ви за своїми УДОшніками не сховаєтеся. Вам пригадається кожен патрон, який викрали на підірваних складах. Вам пригадається кожен бракований бронежилет, які Ваші ставленики постачали в армію. Пригадається і реванш, який при вас розцвів у вигляді Медведчука" - сказав ветеран "АЗОВУ" у своєму відеозверненні.

Микиту "Одісея" Макеєва допитали у Шевченківському управлінні поліції ГУ НП у Києві. Після допиту Макеєв заявив, що не ховається відправосуддя і готовий понести покарання.

"Я не ховаюся від правосуддя. Якщо суд стане на сторону Порошенка - я готовий понести покарання", - заявив Микита Макеєв.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, 25 липня у Києві Микита Макеєв застрибнув на автомобіль Петра Порошенка. Згодом, ветеран "АЗОВУ" у своєму відеозверненні пояснив, що хотів віддати бракований бронежилет Порошенку.