Офіс президента Володимира Зеленського готує масштабну приватизацію, орієнтовану на банки для залучення в Україну іноземних фінансово-банківських груп. Про це розповів заступник керівника Офісу президента Олексій Гончарук в інтерв'ю Bloomberg.

"Банки повинні бути продані насамперед. Я хотів би, щоб 10 великих системних банків зайшли в Україну. Для цього нам треба продемонструвати економічне зростання, незалежність банківського регулятора - Національного банку - і налагодити роботу судової системи", - заявив Гончарук.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ПриватБанк

За його словами, новий український уряд має вирішити велику і всеосяжну приватизацію, яка торкнеться навіть Укрзалізницю і Укрпошту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Зеленський підписав указ про спрощення доступу до державних послуг.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського розповіли, як зміниться життя простих українців.

Також портал Знай.uа писав, що у Трускавці повним ходом йде навчання новообраних народних депутатів від партії Зеленського "Слуга народу".