Перший робочий тиждень нового скликання українського парламенту буде дуже насиченим. Такий прогноз озвучив кандидат у депутати від партії "Слуга народу" Віталій Безгін.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в коментарі українським журналістам Безгін заявив, що готуються до розгляду законопроекти про процедуру імпічменту президента та зняття депутатської недоторканності. Безгін нагадав, що за деякі невідкладні законопроекти, які Володимир Зеленський подавав ще до попередньої Ради, так і не було проголосовано.

Він також зазначив, що зараз список законопроектів напрацьовується. Очікується, що його буде оприлюднено протягом найближчих тижнів.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Там йде активна робота, і не тільки з питань недоторканності та контролю над депутатською діяльністю. Вона стосується й економічного блоку. З цього боку буде подача дуже невідкладних і термінових законопроектів", — сказав він.

Нагадаємо, останні слова Порошенка перед втечею.

Як повідомляв Знай.uа Богдан розніс Кличка в пух і прах однією фразою: хто насправді керує Києвом.

Знай.uа писав, дерибан бюджету Києва на десятки мільйонів: як столичні "схемники" намагаються пролізти до "Слуги народу".