Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Голова Державної Митної Служби Макс Нефьодов показав на своїй сторінці в Facebook розмістив фото з колегами із політсили Зеленського "Слуга народу" і відзначив, що поганим людям буде несолодко.

" Невипадкова зустріч ввечері в Офіс Президента України. Щось страшне наближається для поганих людей. У когось зараз холодок по спині пробіг. Може, це просто протяг. А, може, це вітер змін...", - підписав фотожабу блогер.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нефьодов написав допис під хештегом #недоторкані.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Небайдужі українці вже підтримали допис у мережі сотнями схвальних лайків - понад дві тисячі. Також українці у коментарях прагнуть якомога швидших змін, і висловлюють підтримку новоспеченим слугам народу.

"Турбує одне-доброта в погляді шановного панства, бо ми ж просто не знаємо, які то мають бути очі тих, хто має садити той весь виводок", "А глаза добрые-добрые..." , "На жаль, поганих людей дуже багато, вони організовані і мотивовані - їм є що втрачати. Бережіть себе", " Макс, от для чого так людей лякати?!)) чекаємо, що ви там придумали)", - коментують українці.

Нагадаємо, майбутнє Порошенка і Гройсмана за прилавком розсмішило українців: "Обважать і оком не моргнуть, профі".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Зеленському підказали, як перевернути все з ніг на голову: корупціонери посаджені, а українцям дешевий газ

Також портал "Знай.uа" писав, що дивна поведінка Порошенка перед втечею налякала українців не на жарт: "Прихована шизофренія".