Нещодавно колишній президент України Петро Порошенко дав велике інтерв'ю виданню "Українська правда", в якому розкритикував і Нацполіцію, і прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, і депутатів від партії "Слуга народу". Також Порошенко прокоментував результат своєї політсили на парламентських виборах - 8,1% на загальнодержавному рівні й два місця в мажоритарних округах.

Однак українці неоднозначно поставилися до слів ексгаранта, який зараз з родиною покинув територію України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Чого ви боїтеся? Друзі мої, я ще у 2014 на фронті перестав боятися - заявив в інтерв'ю УП Порошенко, чомусь останнім часом мені здається, що він косить під несамовитого, або не косить.. 🤔", - написав один з користувачів соціальної мережі Twitter.

Українці взялися активно коментувати допис. "Залишилося лише вияснити, на яких франтах воював незламний", "Він і є незповна розуму. Я це зрозуміла, коли він на мітингу сам себе вітав та кричав у мікрофон: "по-ро-шен-ко", "Прихована шизофренія.. Ніколи! Ніколи, жодному його слову, не вірила" - написали користувачі мережі у коментарях допису.

Зазначимо, що за роки своєї каденції політик не балував журналістів частим відвертим спілкуванням, лише інколи проводячи прес-конференції й записуючи ретельно підготовлені інтерв'ю з чітким переліком телеканалів.

Інтерв'ю для "Української правди"

Політичне майбутнє Європейська Солідарність пов'язано з тим, що рух нашої країни в ЄС, в НАТО, захист цінностей, здобутків, яких ми досягнули за п’ять років — це позиція, яку підтримують точно набагато більше, ніж 1 мільйон 200 тисяч виборців, які віддали свої голоси за нас. У нас напрацьована велика кількість законопроектів, нормативних актів, дорожніх карт, як ми маємо продовжити цю роботу. У даному випадку монопартійна більшість створює можливості. Якщо рух наш буде зупинений, то ми точно будемо в жорсткій опозиції до спроб розвернути країну назад в бік Росії. До спроб зруйнувати енергетичну незалежність нашої держави, що ми вже бачили під час перших переговорів з РФ. До спроб зруйнувати децентралізацію, що зараз ми бачимо через намагання відібрати повноваження виконавчої влади в обраного міського голови. Мотивація моєї команди і моя особиста одна — захистити європейське майбутнє України. Своїми думками щодо політичної ситуції в країні поділився з Українська правда.

Geplaatst door Петро Порошенко op Dinsdag 30 juli 2019

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав про замах на Порошенка: у мережі з'явилося відео атаки на екс-президента під крики "Ганьба".