Український юрист і блогер Михайло Шнайдер опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відео, в якому показав кольшнього президента Порошенка в смітнику.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Закон Бумеранга". Суровый и Беспощадный", - підписав відеоролик Шнайдер.

"Закон Бумеранга". Суровый и Беспощадный

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 22 juli 2019

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На відео чутно вигуки "в прокуратуру його", Порошенко вилазить з смітєєвого баку весь в піску, чи то муці - стріпується, протирає забруднений піджак і йде поміж "живий" коридор людей. Це справжній сором, українці в коментарях нестримно коментують відеоролик.

В коментарях українці здивовані, ніхто не може второпати, як знімали дане відео. Більшість підтримує Михайла щодо "закону Бумеранга", але з’явились і ті, хто назвав ролик "беспрєдєлом".

звернення Порошенка до ВР
звернення Порошенка до ВР

"Так должно быть со всеми политиками, кто лжёт народу. Кстати, Зеленский и Ко вполне могут повторить судьбу Пороха через 5 лет. А может, и раньше", "Только это надо было сделать в 14 году, когда не сняли неприкосновенность и забили на другие обещания", "Ещё обосцать тварину", "Хто дозволив такий "беспредел"?!?! Яку державу будуєте, люди?" - коментують українці.

Нагадаємо, Порошенко влаштував показовий цирк з "вдячною вчителькою": "Яке днище, Оскар у студію".

Як повідомляв портал Знай.uа, Сивохо назвав найбільше зло в Україні.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.