Український президент Володимир Зеленський відмовився заїжджати в президентський кабінет на Банкову. Він планує перенести адміністрацію президента в інше місце.

Перше, що сказав Зеленський після того, як опустився в крісло Порошенка було: "Я ось сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Під час однієї з конференцій у своєму виборчому штабі президент заявив, що команда не хоче працювати в старій адміністрації.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ми не хочемо бути в цій адміністрації. Я не знаю, де нове місце. Місце повинно бути відкрите… Я хочу, щоб не було трафіку в Києві. Тому я хочу знайти таке місце поблизу Києва". Володимир Зеленський

Швидше за все, новообраний президент перемістить свою адміністрацію в будівлю КВЦ "Парковий" (розташований за адресою Паркова дорога 16а), де розміщувався виборчий штаб.

"По-перше, це енергетично сильне місце, оскільки воно вже принесло Зеленському перемогу. По-друге, у цього місця правильне розташування, адже воно знаходиться неподалік від урядового кварталу, швидкісної траси, що веде в аеропорт, але головне, в двох хвилинах ходьби від будинку Зеленського". розповіло джерело в адміністрації президента

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пальчевський порадив Зеленському "таємного душителя": "Хто наступний? Він ще булавою не награвся".

Також "Знай.uа" писав, Зеленський підписав важливий указ про доступ до держпослуг: як буде працювати "цифровий стрибок".