Заступник глави Офісу Президента Руслан Рябошапка спростував інформацію про те, що керівник ОПУ Андрій Богдан подав у відставку.

Про це він сказав в коментарі телеканалу НАШ.Максі-ТВ.

Відзначимо, що інформація про те, що Андрій Богдан написав заяву про відставку і подав її президенту, з'явилась пару годин тому у виданні theБабель .

Зокрема, видання опублікувало нібито фотографію заяви керівника ОПУ. На опублікованому фото немає підпису Богдана чи дати. Крім того, "заява" закінчується дивною фразою "з моменту бажання".

Варто зазначити, що видання theБабель вважають близьким до Коломойського. З огляду на це, говорити про " вкидання" з боку Кличка не доводиться.

Нагадаємо, видання theБабель оприлюднило нібито заяву Андрія Богдана про відставку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у ЗМІ повідомили, що Богдан написав заяву на тлі підготовки візиту Зеленського в США та вимоги американської сторони видалити з української адміністрації людей Коломойського.

Також Знай.ua писав, політолог пояснив, чому Богдан завжди поруз із Зеленським.