Вибір президентом України Володимиром Зеленським кандидатур на керівні посади і доля колишнього гаранта Петра Порошенка стали останнім часом чи не найбільш обговорюваними темами у сфері політики.

Володимир Зеленський на інавгурації
Володимир Зеленський на інавгурації

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Графіки відключень будуть не лише світла, а і газу Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах
Показати ще

Відповіді на питання, які хвилюють земляків, спробував дати політолог Микола Давидюк на каналі Politeka online.

На питання ведучого про постійному присутності біля Зеленського начальника Офісу Президента Богдана він відповідає однозначно:

"Це вибір Зеленського. Якби він не хотів, то Богдана б там не було. Богдан веде себе настільки, наскільки йому дозволяють"

Експерт упевнений, що зараз Андрій Богдан - цей той адміністративний досвід, якого не вистачає Зеленському.

Володимир Зеленський і Андрій Богдан
Володимир Зеленський і Андрій Богдан

Давидюк стверджує, що нічого не робиться випадково і це, напевно, навіщось придумано і злочину в цьому ніякого немає.

"Для Богдана - це підвищення його політичних балів в країні. Це вже, як мінімум Балога, але потенціал зростання в рази більший".

Незважаючи на це все, посада прем'єр-міністра Андрію поки не цікава.

"Кабмін вже практично сформований. Включаючи не тільки міністрів, але вже і заступників. Коли це публічно оголосять - залишилось чекати недовго".

У новому Кабміні є певна кількість нових людей, визначена кількість наближених людей, а також - професіонали.

"Деякі міністри Кабміну Гройсмана зараз боряться за те, щоб залишитися. Поки публічно не оголошено - це все гра і торги. Все дуже відносно. Хоча по прем'єру - це найбільша баталія."

"Вкидання" команди Зеленського на рахунок прокурора Рябошапки це всього лише технічний крок, як упевнений Давидюк. Робиться це лише для того, щоб виміряти кількість негативу, який є в бік цієї людини.

Нагадаємо, Путін завдав удар по Україні секретним знаряддям.

Як повідомляв Знай.uа, українці емоційно відреагували на втечу Порошенко.

Також Знай.uа писав, що Зеленському показали 23 сантиметри його самого.