В Україні нещодавно з'явилися у продажу погруддя президента України Володимира Зеленського. Придбати такий виріб можна на відомому сайті інтернет-аукціонів. Він виконаний з гіпсу, однак ціна за такий матеріал явно завищена: виріб коштує близько 2 тисяч гривень.

У мережі з'явилося відео, де самому Зеленському показали його погруддя.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Судячи з відео, президенту такий виріб не дуже сподобався. Він, побачивши погруддя, сказав: "Та ви що? Я пам'ятник чи що?"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В оголошенні повідомляється, що "офіційні продажі" стартують в Україні з 25 липня. Сам бюст, за твердженням автора оголошення, важить 2,5 кілограма, висота його становить 23 сантиметри.

Раніше Володимир Зеленський заявляв про неприпустимість культу особистості. Він під час інавгураційної промови стверджував, що його портрети не будуть висіти у кабінетах чиновників.

"Президент - не ікона, він не ідол, президент - це не портрет. Повісьте туди (на стіни в кабінетах) фотографії своїх дітей і перед кожним рішенням дивіться в очі їм", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пальчевський порадив Зеленському "таємного душителя": "Хто наступний? Він ще булавою не награвся".

Також "Знай.uа" писав, Зеленський підписав важливий указ про доступ до держпослуг: як працюватиме "цифровий скачок".