Українцям пропонують придбати бюст Володимира Зеленського з гіпсу в одному розмірі, але різних кольорах. Зліпити чинного президента України вирішила дівчина з Вінниці.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

23-річна Марія б'є татуювання і імпровізує з гіпсом. Місяць тому фанатка Зеленського вирішила зліпити його бюст, хоча офіційно дозволу на це не питала.

"Він мене мотивував піти у КВК", - зізнається дівчина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Марія зробила перший бюст президента виключно для себе. Вже пізніше подумала, що інші люди теж можуть таке захотіти. Марія впевнена – схожість між оригіналом і її версією фотографічна. Гіпсовий Зеленський зараз коштує 2 тисячі гривень, є в білому кольорі слонової кістки. Розмір скромний – 23 сантиметри – і 2 кг ваги.

Оголошення в інтернеті про продаж гіпсового президента розмістили друзі Марії та критика, яка на них обрушилася, дуже засмутила дівчину. Тепер вона переживає, чи сподобається її творчість самому Зеленському.

Так, ще під час інавгурації президент говорив, що не хоче бачити своє фото в кабінетах чиновників. Проте скульптура – не портрет і Марія дуже сподівається на прихильність свого кумира.

Нагадаємо, про поспілкувалися Зеленський і Волкер в Києві.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" Зеленського придумали, як боротися з головним гріхом чиновників.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського показали фото з новим прем'єр-міністром.