У п'ятницю, 26 липня, чинний президент України Володимир Зеленський прилетів до Одеси з неофіційним візитом рейсом МАУ. Відповідні фото опублікувала Думська.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський летів в Одесу економ-класом рейсом авіакомпанії МАУ з Борисполя. До вильоту цю інформацію не підтверджували ні керівництво ОДА, ні її прес-служба.

Літак приземлився о 16:21 і президент через зал офіційних делегацій залишив аеропорт. Крім того, повідомляється, що напередодні, 25 липня, в аеропорту приземлився літерний рейс президентського авіазагону з охороною і обслугою президента.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пасажири рейсу, які летіли разом з президентом відзначили, що відчували себе комфортно. При цьому вони не відчували ніяких незручностей у зв'язку з тим, що на борту перебував глава держави.

Однак самому президентові відпочити і поспати в рейсі не вдалося. Справа в тому, що цим же рейсом летіли діти з школи №81. Вони захотіли зробити селфи з президентом.

"Коли я підійшла до нього, то президент міцно спав. Сидячий поруч Андрій Богдан попросив увійти в становище і дати йому поспати. Але я все-таки попросила його розбудити: навряд чи у дітей буде інший шанс сфотографуватися з найголовнішою людиною в країні. Володимира Олександровича розбудили. Він поставився до цього з розумінням, і ми сфотографувалися", — розповіла вчитель молодших класів Саїда Роговська.

У мережі з'явилися фото з борту літака і кадри, як Зеленський залишає аеропорту після прильоту в Одесу.

Дети любят нашего Президента)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 26 juli 2019

"А моя внучка дебати дивилася .А тепер каже наш президент всім подобається", " Як же Його не любити?", "Діти завше відчувають людей", " Судити треба по справах. Занадто солодко", " Дуже! Мій малий каже що теж любить 😉", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, про поспілкувалися Зеленський і Волкер в Києві.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" Зеленського придумали, як боротися з головним гріхом чиновників.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського показали фото з новим прем'єр-міністром.