Лукашенко вирішив прискорити здачу Білорусі сусіду-окупанту Росії. Він домовився з Путіним під час зустрічі в Санкт-Петербурзі про програму дій і тепер вимагає прискорити цей процес.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко доручив уряду прискорити узгодження з Росією програми дій щодо поглиблення інтеграції. Про це повідомив журналістам прем'єр-міністр Білорусі Сергій Румас за підсумками наради глави держави з керівництвом Радміну, яка відбулась у п'ятницю, 2 серпня, пише БЕЛТА.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У числі розглянутих питань на нараді обговорювався розвиток відносин з Росією. За словами прем'єр-міністра, Олександр Лукашенко більш детально поінформував членів уряду про що йшлося на недавніх переговорах з Президентом Росії Володимиром Путіним в Санкт-Петербурзі, і дав доручення прискорити роботу над узгодженням положень оновленої програми дій.



"Всі початкові терміни, які були встановлені, повинні витримуватися. Буквально просто зараз уряд починає відпрацювання зі своїми колегами всі поки що не узгоджені питання щодо поглибленої інтеграції з Російською Федерацією", - розповів Сергій Румас.

Він нагадав, що сторонам залишилося узгодити кілька питань за програмою дій. Як тільки ця робота буде завершена, почнеться розробка дорожніх карт по секторам. У листопаді їх планується представити главам держав.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що до початку грудня Мінськ і Москва повинні залагодити всі спірні питання щодо інтеграції країн. Про це Лукашенко сказав на зустрічі з Путіним у четвер, 18 липня.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко саджатиме за символи і героїв України

Також Знай.ua писав, Лукашенко найближчим часом відвідає Україну, відгукнувшись на запрошення Зеленського