У понеділок, 5 серпня, єдиний майновий комплекс державного підприємства "Київмашсервіс" продали на аукціоні компанії "І-СТЕЙТ", яка придбала нерухомість, площею 9 125,9 кв. м.

Про це повідомляє будівля "HYSER".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під час торгів ціна лоту зросла на 80 відсотків, стартувавши з 12 мільйонів гривень. "І-СТЕЙТ" придбав нерухомість за 20 млн гривень, запропонувавши на 2 млн. більше за своїх конкурентів. Про це у соцмережі Facebook повідомив виконувач обов'язки ФДМУ Віталій Трубаров.

Відзначимо, що "Київмашсервіс" розташований в Деснянському районі Києва, на вулиці Пухівській. В ньому розташовані ряд виробничих приміщень, де випускалися будівельні конструкції, а також торгові меблі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Голова Фонду держмайна відзначає, що останнім часом все майно підприємства здавалося в оренду.

Крім того, на аукціоні був проданий ЕІК ще одного державного підприємства "Укртелефільм".

За словами Трубарова, раніше ФДМУ безуспішно намагалася кілька разів продати об'єкт по вулиці Кирилівська, 160 в Києві, який включає нежитлові приміщення загальною площею 1,94 тис. кв. м.

"Від колишньої студії телевізійних фільмів залишилися напівзруйновані приміщення", - підкреслив чиновник, додавши до свого повідомлення відповідні фото.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Виграла цей аукціон компанія "Ріеліс-плюс" з Дніпра, запропонувавши 5,1 мільйона гривень.

Водночас Фонд чекає від переможців аукціону швидкого підписання договорів та перерахування відповідних коштів.

Але, як вже повелося у нас в країні те, що влада так голосно підносить у вигляді грандіозної перемоги, по факту виявляється черговою аферою. Ця ситуація може стати черговим доказом. Від людей ретельно приховують, що за попередньою оцінкою, ринкова вартість землі під цими підприємствами становить не менше 5 мільйонів доларів. А це мінімум в 10 разів більше тієї суми, яку отримає держава.

Ситуація не втішна, столицю і далі продовжують пиляти схемщики, залишаючи в бюджеті міста величезні фінансові діри.

Нагадаємо, що будівництво об'їзної дороги навколо Києва вдалося, що дозволить в майбутньому розвантажити транспортну інфраструктуру міста.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з 15 серпня з-за ремонтних робіт рух автотранспорту на вулиці Вадима Гетьмана буде частково обмежено.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Кличка нагрянуть з обшуком, Велика Кільцева вилізла боком: подробиці скандалу з запашком "лівих" мільйонів.