Прес-служба президента повідомила, що 24 серпня основний акцент святкування буде зроблено для "дітей, так як вони майбутнє України".

Заходи почнуть проводити в 9:30 з пам'ятної церемонії біля хреста на місці загибелі Героїв Небесної сотні. Буде оголошена загальнонаціональна хвилина мовчання та в честь героїв Небесної Сотні прозвучать сто ударів дзвону. Разом з главою держави Володимиром Зеленським і його близькими у церемонії візьмуть участь рідні та сім'ї загиблих захисників незалежності України, ветерани АТО, діти. Вони покладуть квіти і пов'яжуть стрічки національних кольорів на місці загибелі Небесної Сотні.

Під звук дзвонів на Майдані Незалежності буде піднято український прапор, а військовий хор виконає державний гімн.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В рамках святкування на Майдані відбудеться музично-танцювальний флешмоб. Він полягатиме у виконанні оркестрами та відомими музикантами відомих українських пісень у сучасному аранжуванні.

Крім того, відбудеться нагородження українців, які досягли успіхів у різних сферах. Воно розпочнеться близько 9:50.

Закінчаться заходи святковою ходою. Після цього в 11:00 розпочнеться марш захисників України за участю ветеранів.

У цьому році від військового параду вирішили відмовитися.

Нагадаємо, зустріч найсильніших українських команд відзначилася багатьма емоційними моментами.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Гаррі Магуайр став найдорожчим захисником в історії футболу.


Також Знай.uа писав про те, що кияни навіть не підозрювали, що знаходиться у них під носом.