Депутати від "Слуги народу" у Верховній Раді нового скликання далеко не завжди голосуватимуть, одноголосно підтримуючи той чи інший проект закону.

Про це заявив Давид Арахамія в ефірі Радіо НВ.

Давид Арахамія
Давид Арахамія

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Представник політичної сили президента зазначив, що це можна пояснити відсутністю реальних інструментів впливу на депутатів-мажоритарників.

Арахамія допускає, що "слуги народу" голосуватимуть в різнобій за ті чи інші законопроекти, так як зараз відсутні реальні інструменти впливу на депутатів, зайшли в Раду по одномандатних округах.

Партія Слуга народу

Партія Зеленського може використовувати модель, відповідно до якої меншість в будь-якому разі має підкоритися більшості, навіть якщо пропорція буде 10 на 90 відсотків. Люди повинні розуміти, що якщо велика частина фракції хоче голосувати "за" або "проти", а у них є якісь власні амбіції, то потрібно шукати якесь спільне рішення, колективний розум.

Нагадаємо, раніше президента обиратимемо незвичайним способом.

Також Знай.uа писав, що слуга народу взяв приклад з Путіна, готує "сюрприз".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що виборцям подобається, що Зеленський і "Слуга Народу" вже виконують свої обіцянки.