Донька Михайла Добкіна 25-річна Алла здивувала підписників новими відвертими фото в соціальній мережі Instagram. Так, Алла показала фото в прозорій сукні.

Дівчина позує, по всій видимості, в одному з недешевих нічних клубів української столиці в чорному боді поверх якого одягла сукню в сіточку, пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Алла блиснула оголеними сідницями і відкритими плечима. За лічені години публікації зібрали більше тисячі лайків і задоволені коментарі шанувальників.

"Кайффф який", "Нереальна" Алла", "Вау, дуже красива", "Отрута", "Hot", "Шикарна", "ГАРМАТА ПРОСТО", "Вашим батькам ніколи не буде соромно, за те що виростили таку красуню і розумницю.", "Нереально", — пишуть підписники.

Нагадаємо, як ніби у Бога за пазухою: названо знаки Зодіаку, яким неабияк "підфартить" у вересні.

Як повідомляв Знай.uа останній літній місяць: унікальний Осетровий місяць з'явитися на небі, не пропустіть.

Знай.uа писав, "Повернуся через 5 хвилин": передсмертні слова великих людей, від яких волосся дибки.