Головний редактор російської радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов нещодавно відвідав Україну, зокрема, він побував у Києві. Венедиктов міг передати послання Кремля президенту України Володимиру Зеленському.

Таку думку висловив російський журналіст, який зараз живе в Україні, Федір Клименко, передає OBOZREVATEL.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я вважаю, що це цілком можливо", – сказав Клименко, коментуючи приїзд редактора "Ехо Москви" у Київ. Він заявив, посилаючись на власні джерела, що метою приїзду Венедиктова до Києва була передача "неформального послання Путіна" керівництву країни.

Путін
Путін

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Венедиктов має особливий статус. "Ехо Москви" – одне з дуже небагатьох російських ЗМІ, яким дозволено публікувати опозиційний порядок денний. Найчастіше він є важливим джерелом якихось зливів чи витоків інформації, можливо, які вчинені навмисно", - зауважив журналіст.

На його думку, відкриття філії радіостанції "Ехо Москва" у Києві не було основною метою Венедиктова. "Зрозуміло, це лише привід. Головна мета – ймовірні переговори з кимось", – переконаний журналіст.

Олексій Венедиктов
Олексій Венедиктов

Зазначимо, що раніше повідомлялося про приїзд Венедиктова до Києва. За його словами, "зараз єдиний камінь спотикання для обох сторін – це питання надання Донбасу особливого статусу".
Варто додати, що 14 серпня після повернення з Києва Венедиктова засікли на зустрічі з прес-секретарем Путіна – Дмитром Пєсковим. Їх спільне фото, нібито випадково, зробила російська телеведуча телеканалу "Дощ" Анна Монгайт та розмістила у своєму Instagram.

Нагадаємо, залишки мозку зрадили Жириновському: маразматична тирада про Зеленського та Путіна просочилася в ефір.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський мчить до Франції одночасно з Путіним: Безсмертний пояснив, що відбувається.

Також Знай.uа писав, Дудь притиснув до стінки Путіна, одна зустріч зупинить безумство Кремля: "Досить"