Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього голову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг Дмитра Вовка.

Дмитру Вовку, який є екс-менеджером компаній Roshen та ICU і вважається стовідсотковою людиною Порошенка, заочно вручили підозру. Його вважають причетним до нанесення 18,86 млрд. грн збитків державі від схеми "Роттердам +".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомив у своєму telegram-паблік журналіст Олег Новіков, посилаючись на перевірені джерела.

"НАБУ оголосило в розшук екс-голови НКРЕКУ Дмитра Вовка, тому що той так і не з'явився на виклик 14 серпня", - написав він.

За даними Новикова, також в розшуку знаходиться начальник відділу управління енергоринку Нацкомісії Володимир Бутовський.

Вовка оголосили в розшук, тому що він не з'явився на виклик НАБУ на допит 14 серпня.

Також, за інформацією журналіста, на виклик НАБУ не з'явився і начальник відділу управління енергоринку Нацкомісії Володимир Бутовський, якого теж оголосили в розшук.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 5 років поспіль Ахметов завдав удару по кожній українській родині з допомогою афери "Роттердам +"

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський змусив Ахметова скасувати "Роттердам+"

Також Знай.ua писав, розкрито цинічну схему Порошенка і Ахметова під назвою "Роттердам+"