В Офісі президента України Володимира Зеленського дали відповідь щодо участі бюджетників у заходах на честь святкування Дня Незалежності 24 серпня в Києві є добровільним. Роз'яснення розмістили на офіційному сайті відомства.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Участь працівників бюджетної сфери у заходах з нагоди 28-й річниці Незалежності України є добровільним. Інформація про те, що Офіс Президента нібито примусово збирає вчителів, лікарів і представників громадськості на генеральну репетицію святкування, не відповідає дійсності", – зазначили у Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідне розпорядження Офісу Президента щодо формування делегацій в регіонах має на меті надати допомогу тим, хто хоче приєднатися до урочистостей.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Йдеться не про глядачів, а саме про учасників заходів, які представлятимуть усі регіони країни. Значну частину запрошених буде відзначено нагородами. Водночас місцеві органи влади повинні зібрати інформацію щодо складу делегацій для того, щоб учасники не відчували проблем з тим, як дістатися до Києва", – заявили у відомстві.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В Офісі президента додали, що цьогоріч буде початок нової традиції святкування Дня Незалежності: у святкових заходах візьмуть участь не тільки захисники України, але й представники інших професій, які є гордістю нашої нації і творять її майбутнє.

Нагадаємо, що увечері в четвер, 15 серпня, на вулиці Радісній в Одесі п'яний чоловік чіплявся до перехожих, а від прибулих на місце патрульних намагався відкупитися хабарем.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що дослідження показують, що сьогодні люди купують одяг на 60% більше, ніж півтора десятка років тому. Свідомі люди переходять до більш раціональне використання одягу.