Представник президента в Кабінеті міністрів України Андрій Герус заявив, що Верховна Рада в перші ж дні своєї роботи сформує нову виконавчу владу

На думку представника, Верховній Раді вистачить всього пару днів для сформування нового Кабінету міністрів, повідомляє Politeka.

«Два дні для роботи нового парламенту, думаю, достатньо», — сказав він.

При цьому Герус додав, що поки не знає, яку саме посаду хоче займати — посаду міністра або голови парламентського комітету з питань енергетики. У той же час представник президента в Кабміні заявив, що головні кандидати на посади прем'єра та міністрів вже визначені.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

«Є кандидати, але я не хочу називати прізвища, бо це підніме занадто бурхливе обговорення, а воно не завжди конструктивне», — помітив Герус.

Раніше він також висловлювався, що перше засідання нової Верховної Ради відбудеться вже 3 вересня. І вже з самого початку, незважаючи на святкову подію, депутати хочуть приступити до роботи. Зокрема, вже в цей день будуть визначені імена деяких міністрів. Хто саме вже в цей день стане володарем заповітного «портфеля», член президентської команди не говорить, як і не повідомляє, які міністерства знайдуть нових голів у перший же день роботи парламенту.

Раніше повідомлялося, що представник президента Зеленського в уряді Андрій Герус думає, що Кабміну потрібно змінити критерії визначення субсидиантов, щоб забезпечити малозахищених жителів України.

За його словами, пенсіонери старшого віку з пенсією менше 2 тисячі гривень які проживають у сільських місцевостях або районних центрах , в яких прописані не проживаючі з ними онуки, втратили право на отримання субсидії.

Нагадаємо, озвучена дата - Apple залишила підказку самим уважним.


Як повідомляв раніше Знай.uа супермодель Алла Костромичова згадала дитинство в тонкому сукню.


Також Знай.uа писав про те, що українська Кардашьян влаштувала роздягальню прямо на вулиці.