Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху прокоментував скандал навколо дружини Сари. Йдеться про інцидент в аеропорту Києва, коли його дружина жбурнула на землю шматочок вітального короваю.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У спеціальному відеозверненні Нетаньяху назвав "повною нісенітницею" слова про те, що його дружина нібито проявила неповагу до України. І підкреслив, що пані Нетаньяху під час візиту спеціально одяглася в національні кольори України – жовто-блакитні, щоб продемонструвати повагу до країни, в яку приїхала.

Нетаньяху зазначив, що його "історичний" візит до Києва не отримав би такої уваги з боку ЗМІ, якби не було "події з хлібом".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я перебуваю з історичним візитом в Україні, але сумніваюся, чи отримав би він освітлення в ЗМІ, якби не було "події з хлібом". Послухайте, що сказав про це глава адміністрації президента України: "Зрозуміло, що пані Нетаньяху не мала наміру проявити неповагу до України. Це повна нісенітниця", - заявив він.

Нетаньяху також навів схожий приклад. За його словами, візит прем'єр-міністра Японії в Ізраїль ніхто не висвітлював до тих пір, поки не стало відомо, що на вечері подали десерт в тарілках у формі туфлі.

"Схоже, ми винайшли спосіб привернути увагу. Продовжимо", - резюмував глава ізраїльського уряду.

Нагадаємо, Нетаньяху привіз Зеленському цілий пакет пропозицій

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Нетаньяху жбурнула на підлогу вітальний коровай

Також Знай.ua писав, Зеленський закликав владу Ізраїлю визнати Голодомор геноцидом українського народу.