Президент України Володимир Зеленський продовжує проводити чистку посад в СБУ. Вчора, 19 серпня, він затвердив два указу №604/2019 і №605/2019 згідно з якими глава Управління СБУ в Житомирській області Віктор Панасюк був звільнений з займаної посади, а на вільне місце був призначений Олег Головаш.

Тексти документів розміщені на офіційному сайті президента України.

"Звільнити Панасюка Віктора Степановича з посади начальника управління Служби безпеки України в Житомирській області. Призначити Головаша Олега Олеговича начальником Управління Служби безпеки України в Житомирській області", - зазначив президент в документах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

Перед тим, як очолити Управління СБУ в Житомирській області, Олег Головаш працював заступником начальника управління СБУ - начальником відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю в Житомирській області. Віктор Панасюк керував СБУ області з 3 травня 2017 року.

Нагадаємо, Нетаньяху пояснив, як президентство Зеленського змінило Україну.


Як повідомляв раніше Знай.uа у Зеленського зібралися позбавити українців субсидій.


Також Знай.uа писав про те, що прем'єр Ізраїлю відповів за скандальну витівку дружини.