Дружина президента України Володимира Зеленського Олена завжди вражає стильними образами. Так, цього разу вона вкотре показала неперевершений смак на зустрічі з дружиною прем’єр-міністра Ізраїля Сарою Нетаньяху.

Для офіційної зустрічі Олена Зеленська вибрала білосніжну сукню DAFNA MAY українського дизайнера Дафни Майберг. Її верхня частина виділяється асиметричним коміром, сліпуче білим кольором та елегантним поясом, що підкреслює талію.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Цей образ дуже схожий за стилем на образи герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. Вона зазвичай також віддає перевагу сукням-плащам, бежевим лодочкам або туфлям у тон й підбирає мінімалістичні прикраси.

Примітно, що Олена Зеленська вже не перший раз з’являється в нарядах від DAFNA MAY. Так, під час свого офіційного візиту до Канади Олена Зеленська вибрала темно-синій костюм цього українського бренду.

Нагадаємо, дружина глави уряду Ізраїлю опинилась в епіцентрі гучного міжнародного скандалу. Сара Нетаньяху демонстративно викинула шматок вітального короваю в українському аеропорту. Неприємний інцидент потрапив на камеру.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Олену Зеленську застукали у напівтемряві за лаштунками "Кварталу" не одну: "Вони ще щось роблять".

Також портал Знай.ua писав, що Олена Зеленська кардинально змінилася за місяць: куди зникала перша леді та як тепер виглядає.