Лідер партії "Голос" і популярний український виконавець, вокаліст групи "Океан Ельзи" привітав українців з Днем державного прапора. Відповідний пост з'явився в Instagram музиканта.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вітаю всіх нас з Днем Державного Прапора! Нехай він завжди викликає у всіх нас гордість, повагу і любов! #Україна #деньдержавногопрапора", - зворушливо написав Вакарчук.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

23 серпня, за добу до святкування Дня Незалежності, Україна відзначає День державного прапора. Дата була обрана в пам'ять про події 1991 року, коли в будівлю Верховної Ради група народних депутатів внесла синьо-жовтий прапор.

Сам свято є відносно новим і був заснований указом другого президента України Леоніда Кучми "Про День Державного Прапора України" від 23 серпня 2004 року. Встановлений він з метою виховання поваги громадян до державних символів України.

Нагадаємо, "Голос" відмовилася від впливової посади в Раді.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко і Вакарчук вибрали один і той же "стілець" в Раді.

Також Знай. ua писав, що у Вакарчука відхилили пропозицію "Слуги народу"