Президент України Володимир Зеленський опублікував на своїй сторінці Instagram зворушливе фото з дружиною Оленою. Пара зображена на вулиці в оточенні кількох охоронців. Схоже знімок був зроблений в Маріїнському парку в День незалежності, на вечірці після офіційних заходів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як видно, президент Зеленський крокує і практично зливається зовні зі своєю охороною, а от дружина глави держави відрізняється. Перша леді обрала для публічного виходу яскраве червоне плаття до п'ят, яке нагадує вишиванку. У підписі до фото Володимир ніжно написав "Моя перша леді у червоному", а мільйони його фоловерів почали засипати пару компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Нагадаємо, у Зеленського анонсували нову систему голосування в Раді.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що запрошена Зеленським реперка Аліна Паш на День Незалежності збурила українців.

Також портал "Знай.ua" писав, що архівні фото Олени Зеленської потрапили в мережу.