Президент України Володимир Зеленський новим указом призначив начальником управління СБУ в Кіровоградській області колишнього контррозвідника Олексія Петрова.

Відомо, що до цього призначення президентським указом Петровв було звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідки Служби безпеки України, яку він обіймав з лютого 2017 року. Про це пишуть українські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше ім'я Олексія Петрова фігурувало в розслідуванні журналістів bihus.info щодо нерухомості, що належить контррозвіднику і його сім'ї. Зокрема, журналісти повідомляли, що перед першим туром президентських виборів співробітником СБУ було приватизовано квартиру площею понад 170 квадратних метрів у центрі Києва.

Петров Олексій Геннадійович - український контррозвідник, генерал-майор. З лютого 2017 року до серпня 2019 очолював Департамент контррозвідки Служби безпеки України. Доктор юридичних наук, заслужений юрист України, професор.

До 2017 року був директором навчально-наукового інституту Служби безпеки України. Зараз будь-яка інформація про нього на сайті інституту відсутня. У травні цього року українські засоби масової інформації писали, що Петров є одним з кандидатів на пост заступника в. о. голови Служби безпеки Івана Баканова.

Нагадаємо, п'яний київський СБУшник влаштував на дорозі кривавий тир, розстрілював без розбору: деталі кошмару.

Як повідомляв Знай.uа гранатомет напоготові: в центрі Львова страшний переполох, що відбувається.

Знай.uа писав, нелегально і на домашніх стільчиках: за який "сервіс" затримали перевізника на Львівщині?