Перша леді України Олена Зеленська 24 серпня прийняла участь у святі, присвяченому Дню Незалежності. Того ж дня після Маршу Гідності дружина Зеленського поділилася своїми враженнями від заходу.

Виставивши фотографію, зроблену журналістами під час Маршу, Олена підписала її допис такими словами:

"Марш гідності. Немає слів. Можливість відчути себе частиною великого і прекрасного - частиною своєї країни. Дідусі та онуки, воїни і дівчата, львів'яни й одесити, лікарі та волонтери ... Незалежні, сильні, красиві!"

Олена Зеленська відзначила, що не дивлячись на те, що всі українці - дуже різні, наша сила в єдності, і ніхто не має права її зламати:

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ми такі різні — за віком, місцем народження, поглядами на життя. Ми різні, але ми — єдині. Ми всі — українці! І сам це звання дає нам ту енергію, ту силу, яка допомагає робити неможливо. Наша єдність — запорука наших можливостей. Можливостей зробити Україну країною нашої і міжнародної мрії".

Нагадаємо, у Зеленського анонсували нову систему голосування в Раді.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що запрошена Зеленським реперка Аліна Паш на День Незалежності збурила українців.

Також портал "Знай.ua" писав, що архівні фото Олени Зеленської потрапили в мережу.