Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков розчулився до сліз, спілкуючись з матерями полеглих героїв під час зустрічі на Михайлівській площі. Про це повідомляє видання"Вісті".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, Разумков пройшовся вздовж всієї стели, встановленої на площі, та поспілкувався з кожною з жінок, чиї діти загинули під час військового конфлікту в зоні АТО.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Матері розповідали лідеру партії про своїх дітей і про страшний пекучий біль. У якийсь момент Разумков настільки пройнявся бідою матерів, що не зміг стримати сліз і почав витирати очі руками. При цьому політик попросив журналістів, щоб його не знімали.

Відзначимо, що біля стели наразі присутні кілька десятків жінок, які тримають в руках портрети своїх синів та чоловіків, загиблих в зоні АТО.

Нагадаємо, приїзд Зеленського та урочиста присяга слуг народу: онлайн-трансляція з нової Ради.

Як повідомляв портал Знай.uа, з Києва зникне Генпрокуратура, у Зеленського зробили важливу заяву.

Також Знай.uа писав про те, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.