29 серпня о 10:00 відбудеться перше засідання Верховної Ради 9 скликання. 224 новообраних народних депутати складуть присягу. А відкриє засідання і зачитає її найстарший парламентарій – 78-річний Юлій Іоффе з "Опозиційної платформи – За життя".

До початку зборів у будівлі парламенти вже були помічені багато політики. Багато хто з них із задоволенням поспілкувалися з журналістами і розповіли про плани.

Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук розповів журналістам, що не носить годинник, тільки хрестик. Вірить в бога і займається спортом: піднімає гирі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також були помічені самовисуванець Олексій Гончаренко і почесний патріарх Філарет, Сергій Льовочкін від "Опозиційної платформи - За життя", лідер фракції "Опозиційного блоку" Вадим Новинський.

Трохи пізніше приїхали міністр інфраструктури Володимир Омелян у вишиванці і голова НБУ Яків Смолій, Ілля Ківа, Олександр Мороз і в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Нагадаємо, українцям дозволять вийти на пенсію в 50: довгоочікуване рішення прийнято.


Як повідомляв раніше Знай.uа, у Зеленського повідомили про підвищення для пенсіонерів.


Також Знай.uа писав про те, що суд визначив, які роки українцям не зарахуються в загальний трудовий стаж.