Радник президента Дмитро Костюк заявив, що в даний момент в уряді йде конкурс на посаду міністра МВС, а також, що президент розглядає варіанти різних кандидатур. Про це він заявив журналістам у середу, 28 липня, після зустрічі з главою держави Володимиром Зеленським.

Як повідомляє кореспонденти з місця подій Дмитро Костюк повідомив, що є чотири кандидата на цей пост, але думка партії про персони Авакова на посаді глави мвс розділилося.

За його словами, питання про те, чи залишиться Арсен Аваков на посаді глави Міністерства внутрішніх справ обговорювалося, однак був перенесений для подальших консультацій.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зеленський підкреслив, що свою посаду також повинна зберегти Оксана Маркарова, міністр фінансів.

У час зустрічі новообраний депутат Дмитро Гурін запитав Зеленського, залишиться Аваков на посади глави МВС.

Президент відповів, що підтримує появу нових осіб в Кабінет міністрів, але на даний момент немає кандидата, який може керувати питаннями безпеки і а не з нинішньої правоохоронної системи. Тому альтернативи Йому немає.

При цьому депутати-мажоритарники з Харківської області стали підходити до мікрофону і говорити про Авакова в позитивному ключі. Він нібито врятував Харків від впливу проросійських сил, стверджували депутати.

Нагадаємо, Коломойський зробив сміливе заяву про розпуск Ради.


Як повідомляв раніше Знай.uа, з Києва зникне Генпрокуратура у Зеленського зробили важливу заяву.


Також Знай.uа писав про те, що Коломойський зробив сміливе заяву про розпуск Ради.