Колишній актор студії "Квартал 95", новообраний депутат Юрій Корявченков, більш відомий як Юзік, з'явився на першому засіданні Верховної Ради 9 скликання, передає "Страна".

Варто нагадати, що ще 21 серпня на концерті в Одесі студія "Квартал 95" попрощалася з Юзиком.

Юрій Корявченков

Чудові новини!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тоді актори заспівали йому зі сцени пісню: "Юзик! Пока, братан! У нашому серці порожнеча, на п'ять років йдеш ти. Але в Раді буде депутат, якого побачити будеш радий! Юра! Тебе ми будемо чекати, І знай, що для тебе в будь-який час у наш "Вечірній Квартал" будуть відкриті двері…". Сам Юрій перебував у цей момент в залі.

Багато хто вже встиг помітити, що на своє перше засідання в Верховну Раду Юзик прийшов в тому ж піджаку, в якому був на концерті в Одесі.

Як Юзик шарлотку з мажоритаркою переплутав | Вечірній Квартал 2019

Юзик! Пока, братан! В нашем сердце пустота, на пять лет уходишь ты. Но в Раде будет депутат, которого увидеть будешь рад! Юра! Тебя мы будем ждать, И знай, что для тебя в любое время В наш "Вечерний Квартал" открыты будут двери…

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Donderdag 29 augustus 2019

Нагадаємо, в Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить обридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, з Києва зникне Генпрокуратура у Зеленського зробили важливу заяву.

Також Знай.uа писав про те, Коломойський зробив сміливе заяву про розпуск Ради.