Український блогер Михайло Шнайдер, який публікує на своїй сторінці картинки і фото, які нібито викривають «злочини» старої і нової влади, вирішив повеселити своїх фоловерів і показати "печаль" Петра Порошенка.

Таким чином юрист Михайло Шнайдер потролил колишнього президента, виклавши в мережу зображення екс-президента з сумним поглядом і кумедною підписом " Так виглядає Печаль... "

Відповідне повідомлення він зробив на своїй сторінці в Facebok.

Так виглядає Печаль...

На фото видно ситуація, де депутати щось п'ють, а Порошенку не пропонують, що змушує його переживати.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Користувачі мереж почали комментривать пост блогера Шнайдера: "Чужим на святі життя))", "У них і запитали! як починали грабувати, треба повернути подумав кожен." - відзначили передплатники.

У своєму пості Шнайдер знову спробував нагадати українцям, що Петро Порошенко нібито п'є, хоча загальновідомим є той факт, що він не вживає алкоголь, як заявляє сам екс-президент.

Нагадаємо, Коломойський зробив сміливе заяву про розпуск Ради.


Як повідомляв раніше Знай.uа, з Києва зникне Генпрокуратура у Зеленського зробили важливу заяву.


Також Знай.uа писав про те, що у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить обридлих чиновників.