Колишній президент Грузії, а також глава української партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі після довгого мовчання вирішив прокоментувати нову ініціативу Володимира Зеленського. Відповідна запис з'явився в Telegram політика.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Володимира Зеленського грандіозні плани. Він збирається змінити не одну статтю Конституції України.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

зокрема, він пропонує внести зміни в статтю 93 – головний закон про те, що право законодавчої ініціативи в Україні належить тільки президентові, депутатам Верховної Ради і Кабінету Міністрів. До законодавців Зеленський хоче зарахувати ще й народ України.

"Дуже хороша ініціатива президента і крок в бік прямої демократії… Зеленський раніше дуже багатьох правильно зрозумів, що майбутнє за прямою демократією", - прокоментував ідею Саакашвілі.

Політик вважає, що наступними кроками президента має стати опрацювання можливості онлайн-голосування українців за правові акти та адміністративні рішення.

"Цей механізм також підвищує відповідальність виборців, вони вже не зможуть звинувачувати у всіх своїх бідах владу", - зазначив Саакашвілі.

Нагадаємо, Саакашвілі переїжджає в Одесу, плани серйозні.

Як повідомляв Знай. uaСаакашвілі потрапив під приціл Луценка, загрожує кримінальна справа.

Також Знай. ua писав, що Саакашвілі викликав Труханова "на дуель", зараз або ніколи.