У середу, 28 серпня, виповнилося 100 днів, коли Володимир Зеленський перебуває на посаді президента України. Це той період, коли прийнято підбивати перші підсумки президентства Зеленського. З нагоди цього глава держави дав розгорнуте інтерв'ю актору Станіславу Боклану.

В інтерв'ю Зеленський прокоментував те, що глава Офісу президента Андрій Богдан пропустив урочистості на День незалежності України.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський пояснив, що саме з 24 серпня Богдан взяв свою першу відпустку на посаді глави Офісу президента. За словами очільника держави, він засуджує витівку Богдана.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Богдан пішов у відпустку, і це було не 24-го. Він поїхав не в День Незалежності. Це його офіційна відпустка. Він був запрошений на весілля. Я йому подзвонив і сказав, що він не правий. Він не мав права гуляти на День Незалежності в Сен-Тропе. Порушив він закон? Але не все вимірюється законами. Але він не правий", - заявив президент.

Відомо, що Богдан відзначав найважливіше державне свято на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе. Андрій Богдан відвідав святкову вечірку в місцевому ресторані l'opera. Про це стало відомо завдяки відео, опублікованими в мережі.

На записі видно, як Андрій Богдан веселиться у галасливій та веселій компанії. Він очолив процесію дівчат з глибоким декольте, які несли пляшки з шампанським під звуки гімну України.

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко зчепився з Шуфричем у Раді, почалася справжня істерика - у Зеленського очі полізли на лоба: відео.

Також Знай.uа писав про те, що Макрон терміново зателефонував Зеленському, дізнавшись про новий Кабмін: як оцінив перший день Ради президент Франції.