У середу, 28 серпня, виповнилося 100 днів, коли Володимир Зеленський перебуває на посаді президента України. Це той період, коли прийнято підбивати перші підсумки президентства Зеленського. З нагоди цього глава держави дав розгорнуте інтерв'ю актору Станіславу Боклану.

В інтерв'ю Зеленський відповів на закиди щодо власного кортежу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Почну з початку: ми обіцяли нічого не перекривати - ми не перекриваємо. Ми обіцяли, що не буде кортежу, і, щоб усім було відомо, кортежі завжди були, і у попередньої влади, від 8 до 12 машин. Вісім - це мінімум, 12 - це те, про що я знаю, може більше, може менше, не важливо. У нас завжди є дві-три машини. Буває, попереду обов'язково машина поліції, і одна буває, вони знають, як я на це реагую, одна машина ззаду ховається. У мене завжди буває з цим багато прикольних моментів, як я виходжу, як вони тікають", - сказав глава держави.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Володимир Зеленський пояснив, що кортежі можуть збільшуватися через вимогу іноземних політиків, які приїздять до України з офіційним чи робочим візитом.

Зазначимо, що у мережі показали відео, на якому кортеж президента України Володимира Зеленського повертається з прем'єр-міністром Ізраїлю Баньяміном Нетаньяху з Бабиного Яру. Українців обурило те, що вони нарахували у кортежі президента 26 машин. Вони пригадали, що Зеленський раніше обіцяв не перекривати дорогу простим водіям.

Кортеж з велосипедів

Це не кортежНетаньягу, як ви могли подумати! Це наш хлопець Вова на вєліку.

Geplaatst door Баба і кіт op Dinsdag 20 augustus 2019

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко зчепився з Шуфричем у Раді, почалася справжня істерика - у Зеленського очі полізли на лоба: відео.

Також Знай.uа писав про те, що Макрон терміново зателефонував Зеленському, дізнавшись про новий Кабмін: як оцінив перший день Ради президент Франції.